Last news in Fakti

27 Април, 2015 17:20 1 552 2

Кличко: Бригс да си припомни мача с брат ми

  • кличко-
  • бокс

Шампионът смята, че американецът е опасен за самия себе си

Кличко: Бригс да си припомни мача с брат ми - 1
Снимка: БТА

Хегемоът на боксовата сцена Владимир Кличко смята, че Шанън Бригс трябва да бъде пазен от него самия.

"Ние трябва да защитим Шенън Бригс от Шенън Бригс, защото той сам си навлича неприятности. Бригс трябва да си спомня какво се случи, когато се би с брат ми Виталий", заяви Владимир Кличко на пресконференцията след победата си над претендента Брайън Дженингс по точки в "Медисън Скуеър Гардън" през уикенда.

Подобно изказване украинецът направи и в началото на февруари, когато загатна, че на този етап не обмисля да се изправи срещу ексцентричния янки.

"Шенън Бригс Шанън Бригс пресече някои граници. С действията си той се поставя в опасност. Просто искам да го предпазя и моля всички останали за същото.

Разбирам, че някога Шанън е бил шампион, но той не е с всичкия си", заяви тогава Владимир Кличко. Както е известно, американският шоумен не беше допуснат в залата за мача с Брайънт Дженингс. Бившият световен шампион се опита да си намери билет до ринга в последния момент, но не сполучи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бате Цецо

    1 0 Отговор
    А данеби пъл Великият шампион да се стахува за титлата си и за това да си подбира само удобни противници?
  • 2 ющфе

    0 0 Отговор
    Бат' Цецо да те светна теб и всички боксови "експерти":абе как аджеба, идва някъв украинец от никъде си(преди повече от 10 години)и то в най-престижната категория на този спорт и почва ей така да си ги подбира съперниците,както му е кеф(без да се съобразява с никой).. и то предимно американци,които всъщност винаги имат претенции да са най-великите профи състезатели в тежката категория,а?!?