Last news in Fakti

27 Април, 2015 17:47 662 0

Роджърс мъдри селекцията на Ливърпул

  • роджърс-
  • ливърпул

Специалистът подписва с трима нови

Роджърс мъдри селекцията на Ливърпул - 1
Снимка: БТА/АР

Наставникът на Ливърпул Брендън Роджърс е твърдо решен да подсили значително своя тим през лятото, като основният акцент в неговата селекция ще бъде тоталното обновяване на атаката, която бе най-слабото звено на отбора през този сезон.

Според "Телеграф" на "Анфийлд" работят усилено по привличането на трима изключително качествени нови нападатели, които ще струват на "червените" над 60 милиона паунда. Това са Мемфис Депай (ПСВ Айндховен), Кристиан Бентеке (Астън Вила) и Дани Ингс (Бърнли). Холандското крило е една от основните трансферни цели и на Юнайтед, като през миналата седмица се появиха информации, че той е пристигнал в Манчестър за преговори с клуба от "Олд Трафорд".

Според последните информации обаче такива директни разговори не са се състояли пред миналата седмица, а вместо това Депай е получил разрешение от ПСВ да преговаря с Ливърпул и той вече се е срещнал с представители на мърсисайдци. Кристиан Бентеке също е в радара на "червените", след като се върна към най-добрата си форма, а и буквално развинти отбраната на селекцията на Роджърс по време на сблъсъка между двата тима от полуфиналите на ФА Къп. Според "Телеграф" от "Анфийлд" ще трябва да платят над 30 милиона паунда, за да могат да вземат Бентеке. Дани Ингс пък със сигурност ще напусне "Търф Моор" през лятото. Неговият договор с Бърнли изтича и той ще може да си тръгне като свободен агент, което го прави примамлива хапка за много отбори. Твърди се, че той също е в полезрението на Юнайтед, но интерес към него проявяват и Тотнъм, и Реал Сосиедад. Фабио Борини, Рики Ламбърт и Марио Балотели почти сигурно ще бъдат продадени през лятото, за да освободят място за новите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА