Last news in Fakti

27 Април, 2015 18:22 739 0

Вожняцки: Обичам дългите двубои

  • вожняцки-
  • дългите двубои

Датчанката бе победена от Кербер във финала в Щутгарт

Вожняцки: Обичам дългите двубои - 1
Снимка: БТА

Датчанката Каролин Вожняцки водеше с 5:3 в третия сет срещу Анжелик Кербер във финала на турнира в Щутгарт, но загуби последните четири гейма в мача и отстъпи с краен резултат 6:3, 1:6, 5:7.

Въпреки това обаче датчанката споделя, че не е разочарована от поражението, дошло след близо 3 часа игра. Каролин не е печелила титла от важен турнир от 2012 година насам и все пак споделя, че се наслаждава, когато бяга с часове.

"Чувствах се добре физически, дори в самия край на мача. Обичам тези дълги двубои и ако мога да избягам един маратон, значи мога да играя и силни мачове като този. Трябваха ни почти 3 часа, за да го приключим, което си е като маратон за мен" - коментира финалистката след поражението.

Световната номер 5 сподели още, че не е разочарована, защото много харесва опонентката си Кербер: "Тренирали сме много заедно и сме прекарали достатъчно време двете. Винаги е хубаво да срещнеш добър приятел на финала".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА