27 Април, 2015 19:04 597 0

Хасково и Славия с безголово реми

  • славия-
  • хасково-
  • реми

Чист гол за столичани бе анулиран

Хасково и Славия с безголово реми - 1
Снимка: БТА

Отборите на Славия и Хасково изиграха слаб мач и заслужено не си вкараха голове, завършвайки при 0:0 в последната среща от 27-ия кръг на "А" група, играна на столичния стадион в Овча Купел.

Въпреки това, столичани могат да имат сериозни претенции към съдийството в двубоя, тъй като редовен гол на Димитър Пиргов не беше признат заради несъществуваща засада.

Южняците, които отстъпваха игрово, от своя страна се нуждаеха от победа, за да завържат интрига на дъното. Ремито означава, че те остават на последното, 12-о място с 15 точки, на 8 от спасителния бряг пет кръга преди края на сезона. 

„Белите” пък се нуждаят от още две точки, за да бъдат и на теория в „А” група през следващия сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА