Last news in Fakti

27 Април, 2015 19:40 703 0

Мърфи сгази Пери и е на 1/4-финал

  • мърфи-
  • световното първенство-
  • снукър

И Тръмп продължава напред на СП в

Мърфи сгази Пери и е на 1/4-финал - 1
Снимка: Wikipedia

Шон Мърфи продължава участието си на световното по снукър, което се провежда в шефидлския театър "Крусибъл".

Магьосника бе безпощаден срещу съперника си Джо Пери и след категоричен успех с 13:5 фрейма се класира безпроблемно за 1/4-финалите от престижната надпревара.

Още след втората сесия осмият в света Мърфи бе свършил основната част от работата си и водеше с 12:4 фрейма. След подновяването на играта днес Пери удължи за кратко престоя си в "Крусибъл", измъквайки накъсаната 17-а част. Все пак логичното се случи в следващата партия, в която Шон Мърфи се отчете с халф-сенчъри брейк от 68 точки за крайния успех с 13:5 фрейма.

Така 32-годишният англичанин се класира за 1/4-финалите на първенството на планетата за осми път в кариерата си и за трети пореден сезон. Там той ще трябва да се изправи срещу квалификанта Антъни Макгил.

Междувременно бившият лидер в ранглистата Джъд Тръмп, който достигна до финала в шефилдския театър през 2011 година, се справи с 13:8 фрейма срещу Марко Фу.

На 1/4-финалите шестият в света Тръмп ще има тежка задача в лицето на Дин Дзюнхуей. Двамата излизат около зеленото сукно във вторник в 12,00 часа. Тогава започва и дуелът между Макгил и Шон Мърфи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА