27 Април, 2015 20:30 850 0

ЦСКА вече чисти дълговете

  • цска

Вижте платежните, предоставени от клуба

Явно в ЦСКА нещата вече наистина се случват и част от задълженията ще бъдат погасени в борбата за евролиценз.

Ръководството на тима извади доказателствата за това, че е започнало постепенното покриване на огромните дългове на клуба. Ксерокопия от платежни документи, с които се удостоверяват постъпилите плащания към други клубове, бивши и настоящи футболисти, треньори и други организации вече са обществено достояние.

От документите става ясно, че "армейците" вече са заплатили 279 755 лева и 31 977 евро наложителни плащания.

Предстои да бъде публикуван и списък на всички, които проявиха уважение и лоялност към клуба, отказвайки се или разсрочвайки определени суми. Това са хора, които заслужават признанието на всички.

Представяме Ви и обръщението на "червените" шефове, които уверяват феновете и обществеността, че положението ще се подобри:

Армейци,

Във връзка с договори за разсрочване поместваме суми, които са покрити към отделни кредитори до момента. ПФК ЦСКА АД и неговото ръководство вече заявиха намеренията си за въвеждането на нова визия за развитие, както и подход на коректност и принципност в отношенията. С оглед настоящата ситуация, информираме огромната червена общност за извършените текущи плащания. Наясно сме, че професионалната етика не изисква разкриването на финансови параметри между две страни. Институцията "ЦСКА" обаче генерира не само огромен обществен интерес, а и любовта на всички ни. Затова подхождаме открито и с максимална степен на прозрачност.

Ръководството на клуба още веднъж ви уверява, че не е спирало нито за миг работата, както по осигуряването на лиценз, така и по стратегическото развитие на ЦСКА за в бъдеще.

Предстои да бъде публикуван и списък на всички, които проявиха уважение и лоялност към клуба, отказвайки се или разсрочвайки определени суми. Това са хора, които заслужават признанието на всички.

Кампанията по набирането на средства за покриване на задълженията към НАП ПРОДЪЛЖАВА. Благодарим на всички, които се отзоваха до момента. Вижте тук линк към сметката:  http://www.cska.bg/club-news/2015-04-24/do-armeytsite

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА