Last news in Fakti

27 Април, 2015 23:38 692 0

Валенсия се завърна на четвъртото място

  • валенсия-
  • гранада-
  • примера дивисион

Прилепите унизиха Гранада след 4:0

Валенсия се завърна на четвъртото място - 1
Снимка: БТА/АР
Тимът на Валенсия нямаше никакви проблеми срещу Гранада и победи с 4:0 като домакин през 36 хиляди зрители. Две от попаденията паднаха през първото полувреме, като домакините дръпнаха с 2:0 още до почивката.
 
Двубоят започна с минута мълчание в памет на жертвите от ужасното земетресение в Непал. С успеха Валенсия натрупа 68 точки и вече е на четвърта позиция в Примера на 4 точки от третия Атлетико Мадрид.
 
Отборът на Гранада остава на предпоследното място във временното класиране в испанския шампионат с едва 25 точки в актива си.

Домакините откриха в 26-ата минута чрез Хави Фуего, който оползотвори добро подаване от Дани Парехо и реализира с глава за 1:0. Валенсия можеше да удвои пет минути по-късно, когато Софиан Фегули овладя чудесно топката на границата на наказателното поле и стреля, но топката мина край лявата греда.

Вторият гол все пак падна в 40-ата минута, когато Дани Парехо бе точен от дузпа. Диего Майнц от Гранада задържа съперник и реферът не се поколеба с решението си.

Валенсия продължи да владее контрола върху мача и през второто полувреме и с нови два късни гола оформи крайния резултат. В 85-ата минута Алваро Негредо намери Софиан Фегули и той не сгреши за 3:0, а в 88-ата самият Негредо бе точен за крайното 4:0 за Валенсия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА