28 Април, 2015 09:25 473 0

Агентът на Де Бройне призна за разговори с ПСЖ

  • кевин де бройне-
  • агент-
  • псж

Има реална възможност за трансфер на белгиеца в Париж

Агентът на Де Бройне призна за разговори с ПСЖ - 1
Снимка: БТА/AP

Агентът на белгийският футболист Кевин Де Бройне призна, че е водил разговори за евентуалното преминаване на неговия футболист в Пари Сен Жермен, съобщи ESPN.

23-годишният плеймейкър се радва на изключителен сезон в Бундеслигата със своя Волфсбург. До тук в първенството той има 10 гола и 16 асистенции и е с основна заслуга за класирането на своя отбор в Шампионската лига.  В момента интерес към футболиста проявяват един от най-големите клубове в Европа. Пред френския канал TF1  неговият агент Патрик Де Костер признава, че неговият клиент може и да има нов отбор през следващия сезон.

„Имахме среща с хората от ПСЖ и говорихме с тях. Те имат амбиция и възможности. Те са един от отборите, които определено Кевин би харесал. В ПСЖ има нападатели като Кавани и Ибрахимович. Ако те могат да се възползват от пасовете на Кевин определено могат да направят нещо магическо. Това може да е нещо наистина голямо.“

По-рано Де Костер призна и за преговори за Манчестър Сити. Де Бройне е свързван още с отбори като Байерн Мюнхен, Манчестър Юнайтед и Ювентус.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА