Last news in Fakti

28 Април, 2015 16:55 700 0

И ПСЖ ще наддава за Погба

  • псж-
  • погба

Босът на парижани заяви, че интересът на тима към полузащитника датира от доста време насам

И ПСЖ ще наддава за Погба - 1
Снимка: БТА/ AP

Отборът на ПСЖ няма да изневери на себе си и ще търси подпечатване на пореден мегатрансфер през лятото.

Президентът на тима Насер Ал-Хелаифи призна, че франският гранд ще се опита да привлече звездния полузащитник на Юве Пол Погба.

Босът на парижани заяви, че интересът на тима към полузащитника датира от доста време насам, но сделката няма да е лесна за осъществяване, защото играчът е в полезрението на почти всички грандове в Европа. ПСЖ обаче има предимство, че Погба е роден от Париж и демонстрира привързаност към града.

"Пол е французин и парижанин. Но всички големи клубове го искат. Реал Мадрид, Барселона, Манчестър Сити, Челси. Няма да е лесно", каза Ал-Хелаифи. През настоящия сезон в Серия "А" Погба има 22 мача и седем гола, както и три асистенции. За Шампионската лига има още осем двубоя и едно попадение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА