Last news in Fakti

28 Април, 2015 18:28 811 0

Ройс: Байерн е най-добрият отбор в света

  • ройс-
  • купа на германия-
  • борусия дортмунд-
  • байерн мюнхен

Ние обаче имаме качествата да ги бием, отсече крилото

Ройс: Байерн е най-добрият отбор в света - 1
Снимка: БТА/АР
Звездата на Борусия Дортмунд Марко Ройс е на мнение, че Байерн Мюнхен е най-добрият отбор в света към този момент. Тази вечер "жълто-черните" гостуват на баварците в полуфинален мач за Купата на Германия. 

"Ние сме Борусия Дортмунд и имаме качествата да победим всеки голям противник, включително и Байерн. Вече сме го доказали през годините. Играем само за победа", започна Ройс пред вестник "Билд".

"Ние трябва да имаме добър ден тази вечер, това е ясно. Да играем смело, уверено, да сме оптимисти и да търсим свободните пространства в предни позиции. Ще дадем всичко от себе си за победата и съм оптимист, че ще успеем."

"По мое мнение в момента Байерн Мюнхен е най-добрият отбор в Европа и света. Те имат изключителни играчи и страхотен колектив. Чудесно е да мериш сили с такива противници."

"Юрген Клоп свърши чудесна работа тук и изгради нещо голямо. Той заслужава голямо уважение. Ние искаме да се класираме на финала, да спечелим купата и ако се получи, ще бъде много хубаво и за треньора", добави острието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА