Last news in Fakti

28 Април, 2015 20:49 891 0

Черно море е първият финалист за Купата на България

  • черно море-
  • купа на българия-
  • локомотив пловдив

Моряците се наложиха над Локомотив Пловдив с 3:2

Черно море е първият финалист за Купата на България - 1
Снимка: БТА
Локомотив (Пловдив) отстъпи с 2:3 на Черно море в реванша на "Лаута" и "моряците" очаквано са на финал за Купата на България. Варненци преодоляха "смърфовете" с общ резултат от двата мача 8:3 и очакват да научат името на противника си за трофея, който никога не са печелили. Другият финалист ще стане ясен утре, когато от 18:45 часа "Левски" и Лудогорец продължават битката си на "Герена" след 0:0 в Разград. 
 
За Черно море това е пети полуфинал, като само два пъти отборът е стигал до битката за трофея - през 2006 и 2008 г. И в двата случая "моряците" губят сблъсъка - съответно от ЦСКА (1:3) и Литекс (0:1) на Националния стадион "Васил Левски" в София.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА