Last news in Fakti

3 Май, 2015 09:07 900 0

Нов спонсор влиза в „Левски“ при успех за Купата на България

  • левски-
  • спонсор-
  • купа на българия

Представители на фирмата са присъствали на полуфинала срещу Лудогорец

Нов спонсор влиза в „Левски“ при успех за Купата на България - 1
Снимка: БТА

В Левски са наясно, че евентуалното спечелване на Купата на България ще означава финансово стабилизиране на клуба не само заради приходите от евроучастие, но и заради новите спонсори, които ще влязат на „Герена“.

Както е известно, до края на сезона генерален спонсор на „сините“, чието лого седи на екипите на първия отбор, е застрахователна компания. Спечелят ли купата обаче, левскарите ще имат нов, много сериозен спонсор, съобщи „7 дни спорт“.

Става въпрос за телекомуникационен гигант. Представители на фирмата са присъствали на полуфинала реванш между Левски и Лудогорец на „Георги Аспарухов“, за да наблюдават евентуалната си бъдеща инвестиция.

Освен от победата и сърцатата игра на „сините“, служителите на компанията са останали очаровани и от подкрепата, която публиката оказа на своите любимци. Феновете помагат изключително много на клуба и чрез кампанията „Левски е твой“, което допълнително е накарало представителите да се замислят какви ще са дивидентите и за тяхната компания при сключването на евентуална рекламна сделка с клуба.

Левски се изправя срещу Черно море във финала за Купата на България на 28 май.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА