Last news in Fakti

4 Май, 2015 09:29 755 0

Наполи се разправи със закъсалия Милан

  • наполи-
  • милан-
  • червен картон

Изгониха Де Шилио след 41 секунди игра, домакините вкараха три гола за 6 минути

Наполи се разправи със закъсалия Милан - 1
Снимка: БТА/АР
Наполи победи с 3:0 Милан в дербито на 34-тия кръг на Серия А и остана в битката за класиране в Шампионската лига. Хората на Рафа Бенитес трябваше да се потрудят сериозно за трите точки, въпреки че останаха с човек повече след само 41 секунди игра. 

Матия Де Шилио подсече Марек Хамшик в наказателното си поле и освен че направи дузпа, бе изгонен с червен картон. Гонсало Игуаин обаче пропусна от бялата точка и до 70-та минута гостите се браниха опълченски, докато Наполи така и не намираше път към вратата им. 

Всичко приключи в рамките на шест минути между 70-та и 76-та, когато с три гола Наполи изкова победата. Головото шоу започна с хубав фалцов удар на Хамшик, след това Игуаин се реваншира за пропуска си от дузпата, а за капак резервата Маноло Габиадини довърши клетниците на Филипо Индзаги. 

С трите точки Наполи остана на четвъртото място в класирането с 59, само на 4 от третия Лацио и на 5 от Рома. Милан пък продължи да пропада и вече е на 11-та позиция, а полемиките за бъдещето на треньор Филипо Индзаги ще продължат и през тази седмица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА