4 Май, 2015 12:28 930 0

Байерн връща Гьотце на Дортмунд?

  • гьотце-
  • байерн мюнхен-
  • борусия дортмунд-
  • гюндоган

Само при този вариант Борусия пуска Гюндоган в Мюнхен

Байерн връща Гьотце на Дортмунд? - 1
Снимка: БТА/АР
Марио Гьотце може сензационно да се завърне в Борусия Дортмунд от новия сезон. Това е най-горещият слух в Германия през последните дни. Световният шампион се включи чак в 84-тата минута в мача за Купата на Германия срещу бившия си тим, а после пропусна и дузпа. При загубата с 0:2 в Леверкузен на два пъти беше изведен сам срещу вратаря Лено, но се издъни.

Гьотце загуби доверието на треньора Пеп Гуардиола, който разчита все по-рядко на него, когато разполага с всички налични футболисти. В предаването на телевизия sport1 "Допелпас" една от темите бе именно вероятността Гьотце да бъде засилен обратно в Дортмунд.

Байерн има причина да го стори, защото е един от кандидатите за подписа на Илкай Гюндоган, който си тръгва от стадион "Сигнал Идуна Парк" най-късно догодина. За да не го изпуснат без пари, шефовете на Борусия са готови да го продадат. Но не и на Байерн. Компромисният вариант за "жълто-черните" обаче е размяна: Гьотце за Гюндоган.

"Марио Гьотце е играч на Байерн Мюнхен и не мога да си представя да се върне при нас", каза спортният директор на рурците Михаел Цорк.

По-голямата част от феновете на Борусия също реагираха остро срещу "предателя" Гьотце. Ултрасите са бесни не само заради решението му да отиде точно в Байерн, но и заради обещанията на футболиста месеци преди трансфера, че ще играе поне още един сезон за Дортмунд.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА