Last news in Fakti

4 Май, 2015 14:20 649 0

ЦСКА вдигна цените на билетите за мача с Лудогорец

  • цска-
  • лудогорец-
  • билети-
  • цени-
  • повишение

От клуба обясниха, че разчитат на приходите заради тежкото финансово състояние

ЦСКА вдигна цените на билетите за мача с Лудогорец - 1
Снимка: БТА

ЦСКА вдигна цените на билетите за домакинския мач срещу Лудогорец в събота.

„Армейците“ приемат шампионите в среща от българското първенство. Това ще е предпоследният домакински мач на „червените“ за сезона.

Билетите за сектор „Г“ ще струват 7 лева, за сектор „В“ ще са по 10 лева, а за сектор „А“ - по 15. От клуба обосноваха решението си с тежкото финансово състояние на ЦСКА.

„Всички много добре знаем какво е финансовото състояние на любимия ни отбор, който се бори за своето спасение, а борбата още не е приключилa. Клубът се нуждае от спешни плащания и поради тежката финансова криза завишаваме леко цените на билетите. Вярваме, че този ход няма да ви спре да посетите мача, а ще ви амбицира още повече!“, написаха от ръководството на клуба на официалния си сайт.

ЦСКА е на четвърто място във временното класиране. Новият наставник на „армейците“ Любослав Пенев заяви, че целта на отбора до края на първенството е класиране в евротурнирите. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА