Last news in Fakti

4 Май, 2015 20:39 732 0

Стойчо Стоев: Хубавото е, че в отбора има настроение

  • стойчо стоев-
  • настроение-
  • левски

Треньорът на Левски щастлив от победата на своя тим над Хасково

Стойчо Стоев: Хубавото е, че в отбора има настроение - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Левски Стойчо Стоев беше доволен от своя отбор след неговата победа с 5:0 над Хасково в мач от последния кръг на А група.

Той сподели, че в момента сред футболистите му има настроение, което се надява да се задържи в съблекалнята.

„Предупредих футболистите на полувремето, че ако продължават да пропускат може и да си усложнят мача. Общо взето играхме добре.

Въобще не мисля, за това кой град ще домакинства за финала на Купата. За мен е важно да се избере един добър стадион, който отговаря на амбициите на двата отбора да играят добър футбол.

Нито ние ще крием нещо срещу Черно море, нито те ще крият нещо от нас. Притесняваме само терена, тъй като на него се играе труден футбол. Залогът ще е напълно различен. На финала ще се видят най-добрите лица и на двата отбора.

Опитваме се да задържи Антонио Аниете. Въпросът е по-скоро към  Георги Иванов и Иво Тонев. Аниете е катализатор на усилията на целия отбор. Просто целият отбор се стреми да работи добре. Истината е, че всеки играч е важен за този отбор.

Все още е рано да мислим за финала. Няма смисъл да се обременяваме още от сега с мисли за този финал. Сега има мачове от втората шестица, които трябва да си изиграем добре. Трудно е да се мотивираш от мач с Лудогорец за мач с Хасково. Най-важното е, че в отбора има настроение. Това се вижда.“
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА