6 Май, 2015 20:59 941 0

България стартира със загуба европейското за юноши

  • българия-
  • хърватия-
  • юноши-
  • u-17-
  • европейско-
  • първенство

Момчетата на Александър Димитров отстъпиха с 0:2 на Хърватия

България стартира със загуба европейското за юноши - 1
Снимка: uefa.com

Националният отбор на България стартира със загуба участието си на европейското първенство за юноши до 17 години, което се провежда в няколко наши града. Младите "лъвове" бяха надиграни от състава на Хърватия с 0:2 и не успяха да донесат много положителни емоции на над 11,000 зрители на стадион "Берое" в Стара Загора.

Хърватите изиграха силен мач и през по-голямата част от двубоя бяха по-активният отбор на терена, създавайки доста положения за гол. "Шахматистите" натиснаха още в самото начало на срещата, но не успяха да открият резултата в ранните минути. Това се случи в средата на първата част и по-точно в 24-тата минута, когато Матко Бабич прониза Наумов.

В 66-тата минута трикольорите сътвориха и най-добрия си шанс за гол, но Тони Йорданов не успя да преодолее вратаря на хърватити от чиста позиция. В добавеното време на мача резервата Адриан Блечич изпари всички надежди за равенство и със втори гол реши двубоя в полза на Хърватия.

В друг мач от група "В" Германия победи тима на Белгия с 2:0, в мач, игран на стадион "Лазур" в Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА