Last news in Fakti

7 Май, 2015 09:04 803 0

Собствениците на ЦСКА събраха пари за дълговете

  • цска-
  • дългове-
  • пари-
  • ивайло манджуков-
  • милко георгиев

Манджуков и Георгиев са осигурили изискуемата сума основно чрез свои бизнес контакти

Собствениците на ЦСКА събраха пари за дълговете - 1
Снимка: БТА

Собствениците на ЦСКА Ивайло Манджуков и Милко Георгиев набраха необходимата сума за плащанията, свързани с лиценза, съобщи вестник „Тема спорт“.

Двамата са уверили някои от служителите в клуба, че спешните преводи ще бъдат извършени най-вероятно още до края на седмицата.

Така „армейците“ би трябвало да получат лиценз за „А“ група, но заради сериозното просрочване на дълговете изобщо не е сигурно дали ще могат да участват в евротурнирите, ако се класират за тях.

Манджуков и Георгиев са събрали необходимата сума чрез лични средства, както и с помощ от различни бизнесмени. Говори се, че Юлиян Инджов е ударил рамо, както и че различни фирми са подпомогнали клуба, въпреки че не са спонсори. Манджуков и Георгиев са осигурили изискуемата сума основно чрез свои бизнес контакти.

ЦСКА трябва да плати до утре 330 000 лева на НАП, което е и най-голямото и спешно за покриване задължение на клуба. Пари чакат и някои бивши играчи и служители на „червените“, сред които е нападателят Жуниор Мораес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА