Last news in Fakti

22 Май, 2015 17:27 3 191 9

Унизиха български вратар на немско летище

  • скандал-
  • проверка-
  • власти-
  • нотингам форест-
  • летище-
  • евтимов

Страхотен скандал избухна на острова заради Димитър Евтимов, който пази за Нотингам Форест

Унизиха български вратар на немско летище - 1
Снимка: БТА/АР
Страхотен скандал избухна в Англия заради българския вратар Димитър Евтимов, който направи своя професионален дебют за "Нотингам Форест". Причината станаха оплакванията на Митко в "Туитър" от отношението към него на летището във Франкфурт. Българинът има над 10 000 почитатели в Туитър, повечето са англичани.

"Начинът, по който ме третираха на аерогарата беше абсолютно отвратителен, само защото съм роден в Източна Европа", написа в "Туитър" Митко, "Не може да постъпвате така". Само след 35 минути (!!забележете) от летището отговориха: "Здравей, Димитър Евтимов, извиняваме се за неудобство. Ще ни кажете ли какво се е случило?".

Роденият в Шумен футболист разказа историята си: ""Бях единственият човек от полета, проверяван три пъти. Не мисля, че някога съм събличал толкова пъти на ден дрехите си", започна Митко, "Трябваше да докажа, че живея в Англия, като показах английската си шофьорска книжка".

"Това се оказа недостатъчно. Трябваше да покажа банкови извлечения, което също не им стигна. Извадих и доказателство, че имам билет за връщане в Англия през юни. Качих се последен на борда и единствен преминах през всичките тези процедури".

В отговор летището на Франкфурт прати до Митко съобщение, че са предали оплакването му на "съответните власти". От отделя "Пътуване" на влиятелния английски "Дейли Мейл" също запретнаха ръкави. Те изпратиха запитване към немското министерство на вътрешните работи на какво се дължи отношението към българина. Отговор все още не е получен.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    0 0 Отговор
    Това, което говори това момче ми се струва доста абсурдно! Сигруно към 15 пъти съм минавал през това летище и поне още 10 пъти през други немски летища и никога не съм имал никакъв проблем с каквото и да е било. Най-вероятно е приличал на някой издирван и немската полиция просто си е свършила работа. Браво на немската полиция! Ето, това е полицейска държава!

    Коментиран от #2

  • 2 Veselin Stanoev

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иван":

    Понякога полицейските служители направо се престарават.Отнясят се добре с хора,които привидно не будят подозрение,а в последствие се оказват престъпници,а се отнасят зле с други като това момче.Всеки човек има права,които трябва да се спазват.
  • 3 АЗсъмБългарче

    0 0 Отговор
    ФАКТОРЪТ АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ Е ОСОБЕНО ЗАБЕЛЕЖИМ ПО ГРАНИЧНИТЕ ПРОПУСКВАТЕЛНИ ПУНКТОВЕ НА ЗАПАДНА ЕВРОПА И АНГЛИЯ , КОГАТО В БОЛШИНСТВОТО ОТ СЛУЧАИТЕ ВИДЯТ ЛИ БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ СЛУЖИТЕЛИТЕ ЗАПОЧВАТ ВЕДНАГА ДА ГО ПРОВЕРЯВАТ ,НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ПУСКАТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ КОИТО СА С " БЕЛИ" ПАСПОРТИ (ГРАЖДАНИ НА ЗАПАДНА ЕВРОПА" - И НЕ МИ ГОВОРЕТЕ ЧЕ НЕ Е ВЯРНО ТОВА - ПЪТУВАМ ПОСТОЯННО ЗА ДА ГО ЗАБЕЛЯЗВАМ И ЗНАМ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ОТ ОПИТ !

    Коментиран от #6

  • 4 ddd

    0 0 Отговор
    Най-вероятно момчето е манифестирало неприемливи символики/атрибути свързани с не толкова далечното минало на швабите, това обяснява нещата. И аз съм склонен да ги оправдая////
  • 5 Гост

    1 0 Отговор
    И България трябва да стане полицейска държава. Освен, че престъпността е голяма и във вътрешността на държавата, а и идват много имигранти, които, не се знае за добро или зло са в БГ. А и ако сме полицейска държава, ще се намали и престъпността!!!

    Коментиран от #7

  • 6 Разбирача

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "АЗсъмБългарче":

    Е па те са виждали българи - повечето са вулгарни простаци, търсят скандал и разправия, пушат на летището, не могат да чакат и почват да псуват служителите, разбира се пренасят всякакви храни, цигари, ракии, цигарите са 5 стека - половината от багажа и тн
  • 7 Разбирача

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    България трябва незабавно да стане полицейска държава и да подслушва и да лови престъпници, и катаджиите да са на всяко кръстовище, както беше по времето на Ц. Цветанов
  • 8 гост

    0 0 Отговор
    Баща ми на 86 години го бяха сащисали по същия начин та си изгуби и документите/сигурно понеже не беше обръснат/
  • 9 любител

    0 0 Отговор
    Това се нарича КОНТРОЛ, а че го накарали да си покаже багажа голяма работа! Ако беше станало същото нещо с германец тук в Бг едва ли щеше го разглася наляво-надясно. Не мислите ли?
    Само тия гелосаните са все с погазени права..., те жените от националният отбор по художествена гимнастика нямаше да се оплакват само този е с накърнено национално самочувствие, айде...на мама децата.