22 Май, 2015 18:59 1 876 2

Бербатов остава в Монако, но ще е резерва

  • бербатов-
  • резерва-
  • монако-
  • договор

Монако със сигурност ще привлече един опитен и един млад нападател през лятото

Бербатов остава в Монако, но ще е резерва - 1
Снимка: БТА/АР
В последния момент изглежда се появи възможност българската звезда Димитър Бербатов да остане в Монако. Според авторитетното издание "Екип", има малка възможност благоевградчанинът да получи предложение за удължаване на контракта с "монегаските".
 
За това обаче има две важни условия. Първото е тимът да задържи позицията си в Топ 3 и да участва в Шампионската лига, а второто - да се съгласи да е дълбока резерва през предстоящата кампания. Отборът от Княжеството със сигурност ще привлече един опитен и един млад нападател през лятото. Освен това ще бъде налаган Антони Марсиал, който направи много силна пролет и измести българина от стартовата единадесеторка.

Така, ако реши да остане още един сезон, Бербатов ще изпадне доста назад сред опциите на наставника Леонардо Жардим. Освен това, вероятно няма да бъде картотекиран за Шампионската лига, защото Монако има забрана да картотекира повече от 22-ма играчи за Европа заради нарушаване на правилата на финансовия феърплей.

Ако българинът не се съгласи да е просто скъпоплатена резерва, ще трябва да се активизира на пазара на свободните агенти през лятото. Към момента от Англия се говори за интерес към него от страна на Уест Бромич Албиън и новия член на Премиършип Борнемут.
 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Барни

    0 0 Отговор
    Да му имам проблемите на Бербо!
  • 2 Треньора Б

    0 0 Отговор
    Eй го е Бербо - техничен футболист, леко мързелив обаче с благ характер, не е типичното български и това му отваря врати - дори и да не се труди много - седи там, зима си кинти.
    Ако беше некой друг нашенец - или скандали, или претенции или други балкански изгъзици и след три месеца вече и майка му не го иска.