Last news in Fakti

23 Май, 2015 11:05 476 0

Кливлънд с нов успех над Атланта

  • кливлънд-
  • атланта-
  • нба

Кавалерите вече водят с 2:0 победи във финалната серия

Кливлънд с нов успех над Атланта - 1
Снимка: БТА/АP

Отборът на Кливлъндзаписа ценен успех над Атланта с 94:82 точки като гост и поведе с 2:0 успехи във финала на Източната конференция в първенството на НБА.

Играе се до четири победи от седем мача. "Кавалерите" зарадваха треньора си Дейвид Блат на връх неговия 56-и рожден ден. Гостите играха без Кайри Ървинг, който е с травма на коляно. Леброн Джеймс беше най-полезен за победителите с "дабъл-дабъл" - 30 точки и 11 асистенции, а освен това спечели и 9 борби.

Иман Шъмпърт завърши с 16 точки, а Матю Делаведова се отчете с 11 точки и 6 борби. Денис Шрьодер беше най-резултатен за Атланта с 13 точки. Джеф Тийг, Кайл Корвър и Ал Хорфорд нанизаха по 12 точки. Леброн Джеймс отбеляза 30 точки за 74-ти път в плейофите, с което изравни постижението на легендата Джери Уест по този показател. Третият мач от серията е в неделя в Кливлънд.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА