Last news in Fakti

23 Май, 2015 12:52 578 0

Видал няма да играе в Реал (М)

  • артуро видал

Спекулациите около бъдещето на чилиеца бяха отречени от Джузепе Марота

Видал няма да играе в Реал (М) - 1
Снимка: БТА/АР

Генералният мениджър на Ювентус Джузепе Марота опроверга информациите, че Артуро Видал е пред трансфер на "Сантяго Бернабеу".

Марота не вижда защо чилийският халф би се съгласил на подобен трансфер, след като вече е ясно, че "Старата госпожа" не е под нивото на Кралския клуб, елиинирайки "белите" на 1/-финалите в Шампионската лига.

"Подобна постъпка би изглеждала доста странно", добавя Марота през Тутоспорт.

През този сезон Ювентус постигна дубъл в Италия и се класира на финала в Шампионската лига, като в полуфиналите отстрани именно Реал. "Кралският клуб" пък ще завърши сезона без спечелен трофей. Единственият възможен е голмайсторският приз за Кристиано Роналдо и затова днес срещу Хетафе целият отбор ще бъде натоварен със задачата да помага на португалеца да запише нови попадения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА