23 Май, 2015 15:27 507 0

Кралев: Евро 2015 за юноши мина като по вода

  • кралев-
  • евро 2015

Мишел Платини присъства при закриването на големия форум, който се проведе в България

Кралев: Евро 2015 за юноши мина като по вода - 1
Снимка: БТА

Министърът на младежта и спорта взе участие в церемонията по закриване на дванадесетото Европейското първенство по футбол за юноши до 17 години. В официалните ложи на стадион "Лазур" в Бургас бяха още президентът на УЕФА Мишел Платини, президентът на БФС Борислав Михайлов и неговите колеги Ноел льо Грае – президент на френския футболен съюз и Волфганг Нийрсбах – президент на германския футболен съюз, посланикът на Евро‘2015 Стилиян Петров, президентът на спортната асоциация на европейските столици и градове Джан Франческо Лупатели и др.

Кралев определи като отлична организацията на Евро’2015, на което България бе домакин. Според него страната ни заслужава в бъдеще да организира и по-голям форум.

"Винаги има някакви притеснения, отдавна не сме приемали такъв форум. Във футбола е малко по-отговорно, но всичко мина по вода. Всички се отнесоха много отговорно, включително и публиката. Да не кажа, че тези отбори никога не са играли пред такива фенове, да ги аплодират през цялото време", каза министър Кралев. "Нашите момчета играха добре, имаха шансове, но не може да очакваме нещо повече при ресурса, който отделяме и при състоянието, в което се намираме. Вижте французите колко мощни момчета имат, подготвени физически, тактически. Имаме още много да работим", добави министърът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА