Last news in Fakti

23 Май, 2015 16:05 724 0

Европа вече не е опция за ЦСКА

  • цска

Манджуков мисли план за спасение на клуба

Европа вече не е опция за ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Ивайло Манджуков със съжаление заяви след срещата с феновете, на която представи плана за спасение на ЦСКА, че няма шанс "червените" да играят през тази кампания в Европа.

Бизнесменът вярва обаче, че отборът ще се пребори все пак за лицензс си за родната "А" група.

Манджуков добави, че има два плана, които да подсигурят бъдещето на "армейците".

"ЦСКА няма шанс да играе през тази година в Европа. Вярвам обаче, че ще вземем лиценз за "А" група. Още в понеделник ще пуснем жалба до Апелативната комисия.

Има два плана за спасение на клуба. Надявам се да успеем да заздравим ЦСКА. Предвижда се бюджет от 6 милиона лева. План "Б" е регистрация на ново дружество", заяви Манджуков.

На въпрос какво точно означава и при това положение къде ще играе ЦСКА, босът на "червените" заяви:

"Не съм компетентен да коментирам тази тема. Но едно е сигурно - ЦСКА няма да се слива с друг отбор и да взима неговия лиценз".

"Британският господин е меко казано несериозен", каза още Манджуков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА