24 Май, 2015 10:30 1 026 4

Божинов пак е свободен агент

  • божинов

Тернана отказва да поднови договора на българския нападател

Божинов пак е свободен агент - 1
Снимка: БТА/АП

Българският голмайстор на Тернана Валери Божинов обяви, че повече няма да носи екипа на тима от новия сезон. Договорът на българина изтече след края на сезона в Серия "Б" и той не бе подновен, като така футболистът става свободен агент.

"Искам да кажа, че това бе последният ми мач с екипа на Тернана. Благодаря на феновете и на съотборниците ми за подкрепата. Ние винаги сме били едно цяло. Щастлив съм, че дойдох тук с аплодисменти и си тръгвам по същия начин. Радвам се също, че успях да се разпиша в дербито срещу Перуджа и така оставих името си в историята на клуба.

Вкарах и други голове във важни срещи, които ме карат да се чувствам горд от постигнатото. Сега обаче аз съм си поставил други цели, а именно да се завърна в Серия "А", заяви Божинов след последния си мач за Тернана срещу Варезе (2:0), в който отбеляза единия от головете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеня

    0 0 Отговор
    Кой беше този..... дайте малко повече информация, че не се сещам ... Името Валери Божинов нищо не ми говори.... Май имаше някакво селфи на космите около кожената му пръчка ....
  • 2 Shmeker

    0 0 Отговор
    Как ве тва е един дето го ползват за осеменяване турбо-фолк-праскачките
  • 3 Пророка Б

    0 0 Отговор
    Във България е много трудно човек да е известен, физиономията му почва да мяза на к....т като Валери. Това е защото у нас хората са много груби и лоши и човек трябва непрекъснато да се защитава от обиди и какво ли не. Ето затова не обичам комунизъма, защото говедата първи се набутват. Предпочитам както е навсякъде по-света - модериран капитализъм, където се оценява акъла на хората и др. лични качества, а говедата чистят улиците, кенефите и са аутсайдери
  • 4 не фенка

    0 0 Отговор
    Този си провали кариерата сам, то не бе чалгаджийки, то не бе миски. Толкова му е празна главата, че не се усеща клетият, че само използват банковата му сметка. Трагедия!