24 Май, 2015 11:00 643 0

Анчелоти не иска да напуска Реал (М)

  • карло анчелоти-
  • реал (м)-
  • милан

Специалистът не желае да поеме Милан, предпочита да си вземе година почивка

Анчелоти не иска да напуска Реал (М) - 1
Снимка: БТА/АР

Карло Анчелоти не успя да триумфира нито с титлата в Примера, нито с трофея от Шампионската лига начело на Реал (Мадрид).

Така мястото на италианеца в испанския гранд е сериозно застрашено. Специалистът обаче не се притеснява и обяви какви са плановете му за бъдещето.

В последните дни усилено се говори, че той вече има предложение да се завърне начело на бившия си клуб Милан. Анчелоти обаче остава категоричен, че или ще остане на "Бернабеу", или ще си вземе година почивка от футбола.

"В съзнанието ми аз съм взел решение за моето бъдеще. Или ще остана начело на Реал, или ще си взема година почивка. Миналия сезон спечелихме Десетата и никога няма да забравя това.

Желанието ми е да остана тук, но ако клубът не ме иска, трябва да приема това решение. Няма да бъда щастлив, но това е част от работата на всеки треньор. За момента никой не ми е казал, че повече няма да съм треньор на Реал. Ще говоря с шефовете в понеделник или вторник, но в момента нямам какво повече да кажа. И аз чакам новини. От клуба внимателно обмислят най-доброто решение", заяви Анчелоти.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА