Last news in Fakti

24 Май, 2015 18:58 894 0

Стоук Сити съсипа Ливърпул при сбогуването на Джерард

  • стоук сити-
  • съсипа-
  • ливърпул-
  • грънчарите-
  • сбогуване-
  • джерард

Грънчарите разбиха тима на Брендън Роджърс с 6:1

Стоук Сити съсипа Ливърпул при сбогуването на Джерард - 1
Снимка: БТА/АР

Истинско унижение претърпя отборът на Ливърпул в последния си мач за сезона в Премиършип. Стоук Сити унижи "мърсисайдци" с плашещото 6:1 като домакин и по този начин направи последния мач на Стивън Джерард с екипа на "червените" още по-тежък.

Тимът на Брендън Роджърс направи едно от най-слабите си първи полувремена не само за сезона, но може би и за цялата история на клуба, допускайки пет безответни попадения в своята врата. "Грънчарите" откриха резултата в 22-рата минута след гол на Маме Бирам Диуф.

Отново той вкара за 2:0 в 26-тата, а в 30-тата Джонатан Уолтърс превърна гостуването на Ливърпул на "Британия стейдиъм" истинска мъка. Попаденията продължиха да валят и Чарли Адам и Стивън Нзонзи тотално унижиха "червените" с нови две попадения, в 41-та и 45-тата минути, съответно.

Роджърс, когото феновете засипват с критики все повече и повече, нямаше ни най-малка идея как да противодейства на "парада" на момчетата на Марк Хюз и през второто полувреме. Все пак капитанът на Ливърпул - Стивън Джерард, чийто последен мач за отбора се превърна в истински кошмар, върна едно попадение 30 минути преди края на срещата.

В 86-тата минута Питър Крауч заби 6-тия пирон в ковчега на "мърсисайдци", ставайки втория бивш играч на Ливърпул, който се разписа срещу тях в този мач, след Чарли Адам.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА