Last news in Fakti

25 Май, 2015 13:58 902 0

Монако решава за Бербатов тази седмица

  • бербатов-
  • академия-
  • монако-
  • кралев-
  • среща

Родният нападател се завърна в България

Ръководството на Монако ще реши през тази седмица дали да предложи нов договор на българския нападател Димитър Бербатов, съобщава местната преса. Контрактът на 34-годишния Бербатов изтича през юни, а по всичко личи, че той ще напусне "Луи II".
 
Българинът вкара 7 гола в Лига 1 и помогна на Монако да завърши на трето място в класирането, но към края на сезона загуби титулярното си място за сметка на младока Антони Марсиал. За последно той започна в стартовия състав в средата на април, а последния си гол реализира в началото на март.
 
Има вариант Бербатов да остане в Княжеството, но той трябва да се съгласи на значително намаление на заплатата си от 300 хиляди евро на месец. "Българинът има опции да продължи кариерата си в Англия или в "екзотична страна", пише френската преса.

Междувременно стана ясно, че Бербатов е прибра в София.. Нападателят се срещна с министъра на спорта Красен Кралев в компанията на своя личен агент Емил Данчев. Митко и бившият изпълнителен директор на ЦСКА посетиха министъра в неговия кабинет в министерството.

Все още не е ясно по какъв повод са говорили Берба и Кралев. Припомняме, че бившият национал има намерение да направи футболна академия. Преди време той се срещна по тази причина с кмета на столицата Йорданка Фандъкова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА