Last news in Fakti

25 Май, 2015 16:56 773 1

Карло Анчелоти: Спирам за една година

  • анчелоти-
  • милан-
  • реал мадрид-
  • почивка-
  • операция

55-годишният италианец ще се оттегли поради здравословна причина

Карло Анчелоти: Спирам за една година - 1
Снимка: БТА/АР
Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти обяви, че ще се оттегли за една година, ако бъде освободен от „кралския” клуба в следващите дни. 55-годишният италиански специалист, който по принцип има договор за още един сезон с гранда от испанската столица, няма да приема оферти от други клубове поради здравословни причини. Той ще се подложи на операция заради цервикална стеноза.
 
„Казах го на пресконференция и го повтарям отново: Ще спра за една година. Имам сериозна причина, за да спра. Трябва да се подложа на операция заради цервикална стеноза. От известно време тя засегна ръцете ми и ако изгубя още време, може да засегне и краката ми, така че вече имам насрочена операция. Не знам колко време няма да бъда физически готов заради постоперативния период, който трябва да мина и рехабилитацията“, сподели Анчелоти.
 
„За мен ще бъде удоволствие да приема Адриано Галиани на вечеря, но не мога да променям програмата си. Ще се оперирам във Ванкувър, Канада, където имам къща. Ще си почивам между Мадрид и Канада, защото повярвайте ми, в последните две години в Реал бе много трудно“, отговори специалистът на въпрос относно евентуално завръщане в Милан.
 
"След месец ще се върна у дома за едно специално събитие - раждането на моя внук. Това е нещо, което не мога и не искам да пропусна. Винаги съм казвал и продължавам да твърдя, че ако един ден се завърна да работя в Италия, ще бъде само и единствено в Милан", завърши италианецът.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Льохмана

    0 0 Отговор
    Като те гледам пенсиьо, ще спреш за винаги!