Last news in Fakti

26 Май, 2015 11:30 623 0

Клоп ще си вземе почивка

  • юрген клоп

Специалистът има нужда от глътка свеж въздух след изтощителните 7 години начело на Борусия (Д)

Клоп ще си вземе почивка - 1
Снимка: БТА/АР

Юрген Клоп е взел решение да си вземе кратка почивка от треньорската професия. Въпреки че е желан от куп европейски грандове, включително Манчестър Юнайтед и РТеал (М), специалистът планира поне до зимата да не подписва с нов отбор, твърди "Билд". Наставникът на Борусия (Д) отхвърля офертите на някои от топ тимовете, давайки си малко време за размисъл.

"Аз съм треньор и искам да работя, но към момента това е много трудно", цитиран е Клоп, който възнамерява да "презареди батериите" след изтощителните 7 години начело на Борусия.

През изминалия уикенд 47-годишният специалист изведе за последно "жълто-черните" в мач от Бундеслигата. Той обаче има шанс да спечели още един трофей с отбора на 30 май, когато е финалът за Купата на Германия срещу Волфсбург.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА