Last news in Fakti

26 Май, 2015 12:00 708 0

Лудогорец напира за Абди

  • лудогорец-
  • либан абди

В момента сомалийското крило играе в Левски като преотстъпен от турския Ризеспор

Лудогорец напира за Абди - 1
Снимка: levski.bg

Българският шампион Лудогорец вече усърдно работи по селекцията си.

Тимът от Разград все по-сериозно напира за привличането на Либан Абди в редиците си, твърди "Тема Спорт".

Наскоро агентът на халфа на Левски е бил в Разград. Интересът на шампионите към сомалиеца е от повече от месец. 26-годишният играч е хванал окото на спортно-техническия щаб в двубоите със "сините" през пролетта.

В момента бързоногото крило играе за столичани като преотстъпен от турския Ризеспор. Договорът му за наем обаче е до края на сезона, след което той 90% ще напусне клуба.

Причината е, че "сините" трябва да платят трансферна сума, ако искат да го задържат, а в момента те не могат да си позволят това. В същото време Лудогорец има нужните срдства и може да даде ход на преговорите с Ризеспор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА