27 Май, 2015 09:40 1 243 0

Тодор Батков се оттегля от управлението на Левски

  • тодор батков-
  • левски-
  • оттегляне-
  • герена-
  • управление

Не е изключено да има движение на част от акциите на Батков към други лица

Тодор Батков се оттегля от управлението на Левски - 1
Снимка: БТА

Мажоритарният собственик на Левски Тодор Батков ще се оттегли постепенно от управлението на клуба, съобщи вестник „Тема спорт“.

Очаква се това да стане факт най-късно до месец. Дори и в момента адвокатът се е отдръпнал от делата на „сините“. Той въобще не се появи на честванията на 101-ата годишнина на клуба.

Тодор Батков цяла пролет стои далеч от текущите въпроси и не се появява на стадион „Георги Аспарухов“. Той дори не осигури заплати за първия отбор. Това е довело до напрежение между него и спортния директор Георги Иванов.

Както е известно, по две и половина възнаграждения бяха платени на футболистите благодарение на усилията на председателя на Управителния съвет Иво Тонев. И именно той все по-силно дърпа конците на „Герена“. Не е изключено в следващите дни да има движение на част от акциите на Батков към други лица.

В момента „сините“ водят преговори с няколко компании за спонсорски договори. Три големи фирми искат да дават пари на клуба, както и една е от досегашните, които помагат на Левски - това бе обявено от Тонев.

Разговорите обаче ще завършат след финала за Купата на България срещу Черно море, защото е от важно значение дали Левски ще успее да спечели квота за Лига Европа. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА