Last news in Fakti

27 Май, 2015 18:01 794 0

Трансферни слухове: Ливърпул се цели в Тевес

  • ливърпул-
  • трансферни-
  • слухове-
  • тевес-
  • манчестър юнайтед-
  • марко ройс-
  • дани ингс-
  • джефри шлуп

Манчестър Юнайтед пък е фаворит за подписа на Марко Ройс

Трансферни слухове: Ливърпул се цели в Тевес - 1
Снимка: БТА/АР

Ливърпул са си поставили амбициозната задача да привлекат Карлос Тевес от следващия сезон. Договорът на аржентинския таран с Ювентус, преди това минал през Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити, изтича в края на следващата кампания, но се говори, че той ще иска да напусне "Старата госпожа", ако торинци спечелят финала в Шампионската лига.

Манчестър Юнайтед пък остава фаворит за подписа на Марко Ройс. Звездата на Борусия (Дортмунд) е желан също така от Реал (Мадрид) и Арсенал, но по всяка вероятност ще акостира на "Олд Трафорд".

"Артилеристите" не държат да имат Ройс на всяка цена, но за сметка на това от ръководството на лондончани мислят за заздравяването на защитата. От клуба са хвърлили поглед върху младата звезда на Лестър - Джефри Шлуп, който направи изключителен дебютен сезон в Премиършип. 22-годишният ганаец явно е впечатлил Арсен Венгер и компания със своята пъргавина и изключително разнообразие в игрови план. 

Грандиозните плановете на Интер за привличането на Яя Туре от Манчестър Сити пък са на път да се провалят, което кара "нерадзурите" да търсят нови опции. От Милано определено търсят да запълнят дупките в халфовата линия, а все по-често спрягано е името на Джефри Кондубия от френския Монако.

Тотнъм ще се опита да направи последни опити да измъкне Дани Ингс, който е преследван от Ливърпул от доста време. Смята се, че нападателят на Бърнли ще премине на "Анфийлд" като свободен агент, но от щаба на "шпорите" са готови да хвърлят 12 милиона паунда за подписа му. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА