27 Май, 2015 18:35 677 0

Започваме Световната лига срещу Канада в събота

  • започваме-
  • световна лига-
  • канада-
  • събота-
  • българия-
  • волейбол

Утре волейболните ни национали ще проведат открита тренировка за зрители и журналисти

Започваме Световната лига срещу Канада в събота - 1
Снимка: www.volleyball.bg

Българският национален отбор по волейбол за мъже започва участието си в тазгодишното издание на Световната лига тази събота и неделя . Момчтата на Пламен Константинов се изправят на два пъти срещу отбора на Канада в "Арена Ботевград" на 30 и 31 май. Първият мач е в събота от 17:30 ч., а вторият в неделя от 20:45 ч. 

В разширения състав за мача с "кленовите листа" Константинов избра 15 състезатели, а един от тях ще отпадне преди първата среща. В групата са и шестима играчи, които се подготвят за първите по рода си Европейски игри в Баку. Ето и избраниците на старши-треньора на националите:

Разпределители - Георги Братоев, Любомир Агонцев

Посрещачи - Тодор Скримов, Валентин Братоев, Николай Пенчев, Станислав Петков, Тодор Алексиев

Центрове - Теодор Тодоров, Виктор Йосифов, Светослав Гоцев, Николай Николов

Диагонали - Владимир Николов, Данаил Милушев

Либеро - Теодор Салпаров, Мартин Божилов

Продажбата на билетите на касите на залата в Ботевград стартира днес в 12:00 часа, a ценните хартийки могат да бъдат закупени и в интернет. В зависимост от това в кой сектор са местата, цените на билетите са 5, 10 и 15 лева. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА