Last news in Fakti

28 Май, 2015 16:50 1 127 0

Виали: Юве трябва да „паркира автобуса“ срещу Барселона

  • джанлука виали-
  • ювентус-
  • барселона-
  • паркиране-
  • защита

Според Виали Барселона е по-силният отбор

Виали: Юве трябва да „паркира автобуса“ срещу Барселона - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Бившият футболист на Ювентус Джанлука Виали заяви, че „бианконерите“ трябва да „паркират автобуса“ на финала в Шампионската лига.

На 6 юни в Берлин италианците се изправят срещу Барселона в спор за трофея в „лигата на богатите“.

„Юве трябва да се отбранява с много футболисти, дори това да означава „паркиране на автобуса“ като Моуриньо и Ди Матео“, сподели Виали пред Goal.com.

Според него Барселона е по-силният отбор, защото разполага с играчи като Меси, Неймар и Суарес, който са способни да „нанесат много щети“.

През 1996 година Виали вдигна трофея от Шампионската лига с Юве, след като „старата госпожа“ победи Аякс на финала в Рим. Това е и последната европейска титла на „бианконерите“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА