Last news in Fakti

28 Май, 2015 18:56 850 1

Блатер: Не мога да следя служителите на ФИФА през цялото време

  • фифа-
  • скандал-
  • сеп блатер-
  • служители-
  • арестувани

В петък ФИФА ще направи избор за президент на централата

Блатер: Не мога да следя служителите на ФИФА през цялото време - 1
Снимка: БТА/ AP

Президентът на ФИФА Сеп Блатер заяви, че не може да следи всички служители на световната футболна централа през цялото време.

Думите му идват ден, след като седмина високопоставени функционери във ФИФА бяха задържани с обвинение за корупция.

Швейцарецът осъди действията на арестуваните, които според него са донесли „срам и унижение“ на ръководния футболен орган, съобщи Би Би Си.

„Много хора ме държат отговорен за световната футболна общност. Аз обаче не мога да следя всички. Ако някой иска да тръгне по грешния път, то той ще направи всичко възможно, за да го прикрие“, сподели Блатер.

„Няма да позволя действията на малцина да унищожат упоритата работа на мнозината, които се трудят здраво за доброто на футбола. Корумпираните хора във футбола са малцинство", каза още швейцарецът.

В петък ще се проведе конгресът на ФИФА, на който ще бъде избран нейният президент. Блатер се бори за пети пореден мандат, като единственият му конкурент е йорданският принц Али бин Ал Хюсеин.

Мишел Платини заяви, че УЕФА няма да бойкотира конгреса, но и че няма да гласува за Блатер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Льохмана

    0 0 Отговор
    Ми като не можеш отивай в пенсия бе дъртак!Аман от такива продали се на мафията!