Last news in Fakti

29 Май, 2015 10:04 608 0

ООН преразглежда партньорството си с ФИФА

  • оон-
  • фифа-
  • партньорство

От там твърдят, че нямат нищо общо с разследването срещу служителите на футболната централа

ООН преразглежда партньорството си с ФИФА - 1
Снимка: БТА/AP


От ООН заявиха, че ще преразгледат партньорството си с ФИФА и ще наблюдават много внимателно развитието на огромния корупционен скандал, който доведе до арестите на няколко висши служители на организацията, съобщи „Вашингтон поуст“.

Говорителят на генералния секретар на организацията заяви, че тя не е свързана по никакъв начин с разследването, което се провежда от федералните служби на САЩ и Швейцария.

Според Стефан Дюжарик Организацията на обединените нации е имала редица еднократни партньорства с ФИФА, като всички са били безвъзмездни. Според него ООН няма ексклузивно партньорство с футболната централа.

Според Дюжарик тези споразумения са базирани на „осигуряването на това, че призивите на ООН за мир и толерантност ще бъдат видени чрез мащабни спортни събития.“
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА