Last news in Fakti

29 Май, 2015 11:21 683 0

Моуриньо: Най-добрите играчи са моите играчи

  • жозе моуриньо-
  • играчи-
  • челси

Той смята, че най-важното през трансферния сезон за Челси ще е отборът да запази сегашния си състав

Моуриньо: Най-добрите играчи са моите играчи - 1
Снимка: БТА/AP

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо заяви, че основната му цел през летния трансферен прозорец ще е да запази футболистите от сегашния състав на отбора, съобщи ESPN.

Специалният заяви, че е нормално в клуба да пристигнат две или три нови имена, но и че смята, че разполага с най-доброто възможно на различните постове в своя отбор.

„Нормално е да бъдат привлечени двама или трима нови. Този отбор обаче е шампион и големите имена са в него. Как да намеря по-добър нападател от Диего Коща? Как да намеря по-добър опорен халф от Неманя Матич? Как да намеря по-добър десен бек от Бранислав Иванович?

Нашият състав е много добър. През сезона не страдахме от много контузии. Имаме трима играчи, които изиграха по 38 мача в английския шампионат. Най-важното на пазара е да не губиш играчи. Играчите, които искам в своя отбор са тези, с които разполагам в момента. През миналата година имаше футболисти, които трябваше да бъдат продадени. Ние искахме да изградим отбор за следващото десетилетие.  През този сезон сложихме началото на този процес.

През следващия сезон трябва да сме по-добри от този. Ако смятаме, че постигнатото до тук е достатъчно ще се намерим в трудна ситуация. Другите клубове ще инвестират и ще се опитат да ни вземат короната. Ние сме отборът, който всеки би искал да победи. Няма по-добър от нас. Ние сме най-добрият отбор в страната.

Естествено трябва да играем по-успешно в Шампионската лига. През този сезон нямахме загуба в турнира, но това не беше достатъчно. Има какво да подобряваме.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА