29 Май, 2015 16:55 615 0

Красен Кралев участва във валидирането на пощенска марка за „Баку 2015“

  • пощенска марка-
  • баку-
  • валидиране-
  • красен кралев-
  • европейски игри

На церемонията присъстваха олимпийските шампиони Боян Радев и Валентин Йорданов

Красен Кралев участва във валидирането на пощенска марка за „Баку 2015“ - 1
Снимка: БТА

Пощенска марка, посветена на първите европейски игри в Баку 2015, бе валидирана днес на специална церемония в Музея на съобщенията.

На изданието са изобразени двама състезатели в схватка, характерна за класическата борба, оградени със стилизирани рисунки на представители на други успешни български спортове.

Първи печат положиха председателят на БОК Стефка Костадинова, министърът на младежта и спорта Красен Кралев и зам.-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Валери Борисов.

На церемонията присъстваха олимпийските шампиони Боян Радев и Валентин Йорданов, генералният секретар на БОК Белчо Горанов, главният изп. директор на Български пощи Деян Дънешки, спортни деятели, много филателисти, гости.

„Очаквам с нетърпение Европейските игри в Баку. Това ще бъде едно интересно състезание с много сериозна конкуренция. Участват над 6300 спортисти, като за някои от спортовете това ще е и Европейско първенство, а за други ще е квалификация за Олимпиадата в Рио де Жанейро. 127 българи ще премерят сили с най-добрите европейски състезатели“, заяви министър Кралев, цитиран от пресцентъра на спортното министерство.

„Да им пожелаем успех и нека да бъдат уверени в собствените си сили. Резултатите са важни, но в случая е по-важно да сверим часовниците си преди Олимпиадата в Рио де Жанейро“, заяви още Красен Кралев.

Първите Европейски игри Баку 2015 ще се проведат от 12 до 28 юни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА