Last news in Fakti

30 Май, 2015 06:00 963 0

Феновете на Левски: Очакваме победа!

  • левски-
  • черно море-
  • фенове-
  • мнения-
  • купа на българия

Запалянковците на двата тима разкриха какво очакват от финала за Купата на България

Феновете на Левски: Очакваме победа! - 1
Снимка: БТА

Екипът на Факти.бг реши да разбере какви са настроенията на феновете на Левски и Черно море преди днешния сблъсък за Купата на България. Зададохме въпроса "Какво очаквате от финала между Левски и Черно море?". 

Ето и какви отговори получихме: 

Стамен Иванов, фен на Левски 

Естествено, че очаквам победа за Левски, даже съм си купил билет и ще пътувам за Бургас да подкрепя своите любимци. Това е мачът на сезона за "сините" и всеки един ревностен левскар е длъжен да присъства на мача. Това е и последният ни шанс да се поздравим с трофей през този сезон и да играем в европейските клубни турнири на есен. Дано да победим и само Левски!

Росен Сакарски, фен на Левски

Очаквам тежък мач, защото тимът на Черно море е изключително корав съперник. Те играят много силно у дома, а Бургас е доста близо до Варна и за тях пътуването няма да се окаже голям фактор, за разлика от Левски. Освен това се опасявам от повторение на мача със Славия преди години, когато си мислехме, че сме със сигурност шампиони и подценихме мача, което ни коства и титлата. Надявам се сега Стойчо Стоев да успее да мотивира максимално отбора и да не правим глупави грешки, както в миналото. 

Стилиян Арсов, фен на Черно море

Очакванията ми за мача са да победим. Въпреки, че това е мачът, в който Левски ще се хвърлят най-много, мисля, че Черно море има сили да бие и да вземе Купата. Знаем силните и слабите страни на столичани. Имат добри футболисти, качествени, но Черно море не веднъж е доказвал, че играе много силно срещу силните отбори. Надявам се, че играчите на Левски ще подходят леко високомерно и ще ни подценят. Това ще е и най-голямата им грешка, защото Черно море е тимът в България, който може да победи всеки. Утре Купата ще стане наша!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА