Last news in Fakti

29 Май, 2015 20:59 926 0

Нови проблеми за Петев и националния тим

  • контузии-
  • гълъбинов-
  • рангелов-
  • петев-
  • национален отбор

Гълъбинов ще замени контузения Димитър Рангелов в националния отбор

Нови проблеми за Петев и националния тим - 1
Снимка: БТА/АР
Втора промяна беше направена в националния отбор на България заради контузия. Най-напред отпадна халфът на ЦСКА (Москва) Георги Миланов, а днес и Димитър Рангелов излезе от сметките на националния селекционер Ивайло Петев. 
 
Нападателят на италианския Ливорно Андрей Гълъбинов ще замени Димитър Рангелов в състава на "А" националния отбор за приятелския мач с Турция на 8 юни в Истанбул и европейската квалификация с Малта 4 дни по-късно. Промяната се налага заради здравословните проблеми, които тормозят тарана на турския Коняспор. Националите се събират на лагер в Правец на 3 юни.

Интересното е, че Гълъбинов не попадна в сметките на Петев за контролата с Румъния и квалификацията с Италия (2:2) през март.

Последният мач на юношата на ЦСКА с "трикольорите" бе при издънката с Малта в европейската квалификация (1:1), когато отбеляза своя първи гол в официален мач за България. Преди това се бе разписвал само в контролата с Канада.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА