Last news in Fakti

30 Май, 2015 19:07 845 0

Трансферни слухове: Милан се включи в битката за Гюндоган

  • трансферни-
  • слухове-
  • милан-
  • гюндоган-
  • стърлинг-
  • бака-
  • куардадо-
  • интер-
  • ливърпул

Опцията Стърлинг да иде в Байерн пропада

Трансферни слухове: Милан се включи в битката за Гюндоган - 1
Снимка: БТА/АР

От Борусия (Дортмунд) са предупредили Манчестър Юнайтед да действат бързо, ако искат да привлекат в редиците си Илкай Гюндоган, предаде Goal.com. Полузащитникът на "жълто-черните" почти със сигурност напуска "Сигнал Идуна Парк", а според слуховете италианският гранд Милан също се включва в наддаването.

За кратък период от време се прокрадна шансът Рахим Стърлинг да премине в Байерн (Мюнхен). Това обаче няма да се случи, тъй като след разговор между агента на английския национал - Ейди Уорд и ръководството на баварците, двете страни са стигнали до мнението, че стилът на игра на Стърлинг няма да пасне на "баварците". Въпреки това, трансферът на футболиста е почти сигурен, само дестинацията е неясна.

По всичко личи, че Манчестър Юнайтед ще са един от най-активните отбори на трансферния пазар това лято. Една от многото цели на "червените дяволи" ще бъде звездата на Севиля - Карлос Бака, като от щаба на англичаните са готови да броят 32 млн. евро за подписа му.

Ръководството на Ливърпул се е свързало със спортния директор на Интер - Пиеро Аусилио по повод евентуален трансфер на нападателя на "нерадзурите" Матео Ковачич в посока "Анфийлд". 21-годишният хърватин е оценен на стойност от около 30 млн. евро. 

Отборът от Милано пък са готови да върнат Хуан Куардадо в "Серия А". Настоящият футболист на Челси не успя да се наложи при "сините от Лондон", но е желан от мениджъра на Интер - Роберто Манчини, като сумата която се спряга е от порядъка на 40 млн. евро. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА