Last news in Fakti

30 Юни, 2015 18:53 730 0

Футболни президенти в Италия си говорят за екзорсисти

  • катания-
  • клаудио лотито-
  • лацио-
  • президенти-
  • екзорсисти-
  • екзорсист-
  • пулвиренти

В Италия бяха извършени арести заради поредния скандал за манипулиране на мачове

Футболни президенти в Италия си говорят за екзорсисти - 1
Снимка: БТА/ AP

Президентът на италианския футболен клуб Лацио Клаудио Лотито даде информация за какво си е говорил с колегата си от Катания – Антонио Пулвиренти.

Пулвиренти призна, че се е опитвал да манипулира мачове на своя тим от Серия Б, но „без реален ефект“. Властите в Италия извършиха арести на ръководители на „слоновете“, които се спасиха от изпадане от второто ниво на местния футбол.

Прокуратурата обяви, че са разследвани най-малко пет двубоя на Катания през сезон 2014/2015.

Органите на реда разследват телефонни разговори на Пулвиренти, който е говорил и с колегата си от Лацио.
„Пулвиренти се оплака от лични и семейни проблеми, така че му предложих едно име на екзорсист“, заяви Лотито пред агенция „АНСА“.

„Това е истината, всичко може да се провери. Нека разследващите изслушат разговорите“, каза още шефът на „орлите“, който не е обвинен в манипулиране на мачове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА