2 Юли, 2015 10:29 1 026 3

Григор Димитров: Ще победя Гаске!

  • димитров-
  • гаске-
  • уимбълдън-
  • джонсън

Ставам все по-добър, смята българският тенисист

Григор Димитров: Ще победя Гаске! - 1
Снимка: БТА/АР
Ракета №1 на България Григор Димитров е сигурен в победата си над французина Ришар Гаске на "Уимбълдън". Това заяви хасковлията след елиминирането на американеца Стив Джонсън.
 
"Имах няколко върхове и спадове от началото на годината, но постепенно се настройвам. Надявам се това да се види в остатъка от мачовете ми. Тези всички говорят колко е топло, но за мен времето е прекрасно. Излязох на корта с усмивка. Мачът срещу Гаске няма да бъде лесен, но  имам добри шансове за победа. С всеки изминал ден навлизам във все по-добра форма и се надявам да бъда по-силен в следващия сблъсък от турнира", каза българинът.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нио Майо

    0 0 Отговор
    А дано, ама на дали! За да побеждава трябва да се държи мъжки, а не като до сега, нещо между дете и жена!
  • 2 Гост

    0 1 Отговор
    Типичен коментар от човек,който не е постигнал нищо в живота.Това,че теб те мързи да си станеш от....мястото си и да направиш нещо смислено,вместо да бълваш негативизъм си,си е твой проблем.Така,че по-добре не натрапвай нелепите си мнения на другите и ако не можеш да кажеш нещо положително по-добре не казвай нищо.
  • 3 турбото

    0 0 Отговор
    За сега балансът на Гришо от срещите с Гаске е 0 победи срещу 4 загуби но на трева още не са играли да се надяваме, че най после нашият ще го надвие.