Last news in Fakti

3 Юли, 2015 13:00 842 0

Пасторе: Тук съм, за да улеснявам Меси

  • пасторе-
  • улеснявам-
  • меси-
  • аржентина-
  • копа америка

Халфът се утвърждава все повече и повече в националния отбор на Аржентина

Пасторе: Тук съм, за да улеснявам Меси - 1
Снимка: БТА/АР

Полузащитникът на Аржентина Хавиер Пасторе сподели, че основната му задача в националния тим е да помага на Лионел Меси и Анхел ди Мария. 

Асът на ПСЖ продължава да се налага като главна фигура в състава на Херардо Мартино, който от своя страна продължава да хвали младият футболист след силните му изяви в Копа Америка.

"Играя тук, за да направя нещата по-лесни за Лео и ди Мария." - заяви 26-годишният халф в интервю за официалния сайт на надпреварата. 

"Любимото ми нещо е да създавам голови положения. Когато направя пас, който е превърнат в гол, съм най-щастливият човек. Меси обича всякакви подавания, независимо дали ще са за гърди, глава или крак, защото контролът му над топката винаги е страхотен." - допълва Пасторе.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА