Last news in Fakti

3 Юли, 2015 16:42 1 243 0

Официално: Фалкао премина в Челси

  • челси-
  • радамел фалкао-
  • фалкао-
  • наем-
  • трансфер

Колумбиецът ще играе в Лондон под наем

Официално: Фалкао премина в Челси - 1
Снимка: БТА/ AP

Английският шампион Челси обяви официално привличането на нападателя Радамел Фалкао.

29-годишният колумбиец ще играе под наем на „Стамфорд Бридж” през следващия сезон.

Фалкао, който е собственост на Монако, през миналата година също игра във Висшата лига – за Манчестър Юнайтед. Той обаче разочарова с представянето си и вкара само 4 гола в 26 мача в първенството.

„Много съм щастлив, че се присъединявам към Челси. Нямам търпение да започна тренировки и да помогна на отбора да защити титлата си в Англия и да се представи успешно в Европа”, заяви Фалкао.

Goal.com съобщи, че 20-годишният хърватин Марио Пасалич, собственост на Челси, ще премине под наем в Монако като част от сделката.

В лондонския тим Радамел Фалкао ще играе с бившите си съотборници от Атлетико (Мадрид) Тибо Куртоа, Филипе Луис и Диего Коща, както и със съотборника си от колумбийския национален отбор Хуан Куадрадо. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА