3 Юли, 2015 18:29 853 0

Шерингам: Юнайтед няма да спечели титлата

  • шерингам-
  • манчестър юнайтед-
  • селекция-
  • титла

Той смята, че единственият шанс отборът да вземе трофея е да направи мащабна селекция

Шерингам: Юнайтед няма да спечели титлата - 1
Снимка: БТА/АР
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Теди Шерингам е на мнение, че отборът много трудно може да се бори за титлата през следващия сезон. Той е на мнение, че това може да стане само, ако Луис ван Гаал направи мащабна селекция и привлече 5-6 класни играчи в своите редици, но пак не е сигурно. Бившият национал на Англия добре познава обстановката на "Олд Трафорд", тъй като изкара четири години в отбора и за този период от време наниза 47 попадения.
 
"За Юнайтед ще бъде наистина трудно да спечели титлата. Когато един клуб завърши толкова далече от върха на класирането, тогава му е много трудно през следващия сезон", обяви Шерингам пред "Скай Спортс".
 
"Ако го направят все пак това ще бъде нещо като голям трамплин за тях, но според мен ще трябва да привлекат пет или шест нови класни попълнения, за да могат да влязат в борбата за титлата. Освен това отборът ще трябва да взима и мачовете с преките конкуренти като Челси и Манчестър Сити, което ще бъде изключително трудно".
 
През изминалия сезон Юнайтед финишира на цели 17 точки зад Челси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА