5 Юли, 2015 10:07 853 0

Бивш играч на ЦСКА съди клуба във ФИФА

  • бергонси-
  • съд-
  • цска-
  • фифа-
  • заплати

Бергонси търси четири заплати от Червените

Бивш играч на ЦСКА съди клуба във ФИФА - 1
Снимка: cska.bg
Бразилският халф Единилсон Бергонси също ще търси 4 заплати от ЦСКА през ФИФА. В момента той е в родината си и тренира с бившия си клуб “Санта Клара”, макар че се надява някой да се сети за него от българското първенство. Бергонси вече бил напълно възстановен от операцията, която претърпя и се готвел усилено, но не му се оставало в Бразилия.

ЦСКА подходи некоректно с него, като дори не бяха намерени средства за операцията в последните месеци от управлението на Александър Томов, пише "24 часа".

Междувременно стана ясно, че изпълнителният директор на “червените” Александър Тодоров е бил поканен да остане в клуба, но той предпочитал да напусне и ще направи това в края на месеца, когато предаде всичко в ръцете на Пламен Марков.

Очаква се в понеделник да бъдат готови и документите около прехвърлянето на акциите на Гриша Ганчев и Юлиан Инджов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА