5 Юли, 2015 11:29 1 191 0

Роналдо бесен на пресаташетата си

  • роналдо-
  • пресаташета-
  • интервю-
  • журналисти

Карате ме да изглеждам глупаво, изригна звездата на Реал Мадрид

Роналдо бесен на пресаташетата си - 1
Снимка: БТА/АР
Звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо прекъсна интервю, а след това се скара на пресаташетата си. Португалец давал интервю, а в същото време неговите медийди съветници го карали да се държи недружелюбно с журналиста.
 
Роналдо коментирал бъдещето на Серхио Рамос, когато пресаташето го прекъснал и му казал да приключи интервюто. Нападателят на Реал обаче не реагирал добре на случилото се и заявил, че това е враждебно спрямо журналиста, благодарил на интервюиращия и си тръгнал.
 
„Не настоявам за нищо. Той ме кара да си тръгна... Искате ли да бъда враждебен спрямо този човек? Вие сте тези, които трябва да правят това. Това ме кара да изглеждам глупаво пред хората “, разкрещял се Роналдо на своето пресаташе.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА