Last news in Fakti

5 Юли, 2015 11:58 704 0

Мартино: Вярвам в този отбор на Аржентина

  • мартино-
  • аржентина-
  • чили-
  • копа америка

Разочарованието е голямо, заяви треньорът на Аржентина

Мартино: Вярвам в този отбор на Аржентина - 1
Снимка: БТА/АР
Селекционерът на Аржентина Херардо Мартино не скри тъгата си след загубения финал на Копа Америка срещу Чили, но в същото време заяви, че е доволен от представянето на тима и изрази увереност, че в този си състав "гаучосите" могат да постигнат големи успехи занапред.
 
"Разочаровани сме, разбира се. Но, както казах и преди финала, продължавам да вярвам в момчетата. С този състав ще се борим за класиране на световното първенство. Представихме се добре на Копа Америка, но има какво още да коригираме в играта си. Стигнахме до няколко отлични ситуации, които можеха да ни донесат победата. В крайна сметка това беше един равностоен финал и ако Аржентина беше победила, също щеше да е заслужено. Независимо от поражението, не бива да униваме", коментира Мартино.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА